≡ Menu

Сайт за спортни гълъби

Спортни гълъби  RacingPigeons.net, сайт посветен на спортните гълъби. Здравейте и добре дошли в българския специализиран сайт посветен на спортните гълъби и тези от нас, които ги обичат състезават и селектират или просто ги отглеждат защото им харесват. В сайта вие ще намерите интересна и много полезна информация за спортните гълъби. Съвети как точно да ги отглеждате, тренирате или да участвате в организирани състезания. Информация за специфичните болестите по спортните гълъби и как точно протича тяхното лечение. В категория Спортни гълъби на сайта, вие ще намерите нужната информация, която е посветена изцяло на спортните гълъби, статиите са подредени по категории и раздели, така че вие лесно да откривате информацията, която ви е нужна.

Сайта е направен с цел обмяна на информация и взаимопомощ между любителите на състезателни гълъби. Ще се радваме, ако имате интересен материал за спортните гълъби и го споделите с нас или да дадете мнение, как точно отглеждате, лекувате и тренирате вашите спортни гълъби. Винаги има нещо ново, което можем да научим.
Надяваме се взаимно да си помагаме, така спорта ще става по-интересен, резултатите на гълъбите ще стават по-добри, гълъбите ще боледуват по-малко и ще са винаги в отлична спортна форма за всяко едно състезание.

Моля, следвайте и харесайте RacingPigeons.net:
Pin Share
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!