≡ Menu

Система за хранене на вдовците за задържане на отлична форма

Система за хранене на спортни гълъби  Система за хранене на спортни гълъби, и конкретен начин на хранене на вдовците, за задържане на отлична състезателна форма!

Истината е, че спортните гълъби трябва да достигат върха си само в петък, събота и неделя.

През другото време това не е необходимо. За целта, формата им се потиска в неделя, понеделник и вторник. Точно през тези дни им се дава много ограничено количество лесно смилаема храна, която съдържа 20% жито и 80% ечемик.

В четвъртък вечер спортните гълъби, могат да ядът колкото си искат.

След като се нахранят всички спортни гълъби, храна която е останала в хранилката се премахва. При този хранителен режим, те бързо ще бъдат доведени в нужната форма, когато се прибират в преноските и се откарват за следващо състезание със спортни гълъби.

За постигане на успех по тази система, тя трябва да се прилага редовно. С тази система се постига доброто здраве, това е тайната и! Без добро здраве е невъзможно те да са в постоянна добра форма. Не трябва да се хранят спортните гълъбите в деня на състезанието и в деня след него, за това се дава толкова лека храна.

По тази система и това хранене при спортните гълъби се изпълняват две много важни цели:

  • Спортните гълъби си почиват пълноценно
  • И им се увеличава апетита в края на седмицата

Също така, оставете всички дребни семена на страна, тях можете да започнете да ги давате през втората половина на състезателния сезон. Те ще помогнат на вдовците, които са започнали да губят форма, отново да се върнат в отлична спортна кондиция.

Моля, следвайте и харесайте RacingPigeons.net:
Pin Share
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!