≡ Menu

Влизане във форма на едногодишните вдовците по време на състезания

спортни гълъби едногодишни вдовци състезания  Влизане във форма на спортните гълъби, които са едногодишни вдовци, по време на състезателния сезон, е деликатен процес.

Първият спортен гълъб се върна от състезание много свеж, и първото нещо което направи, беше да отиде да пие вода. По правило не позволявам на гълъбите си да правят това. На едногодишен спортен гълъб, който пристига по същото време, но се забави с кацането, му беше забранено да пие вода. Пренебрежението ми можеше да предизвика усложнения.

Добрият гълъбовъд не вижда само жаден спортен гълъб. Той знае, че атлетът ще преживее шок, ако му се позволи да пие вода веднага след тежко състезание!

С някои изключения, моите спортни гълъби разбират играта през първите 4 до 5 седмици. Тази година спортните гълъби влязоха във форма преди да разберат тези правила! Прибираха се много бързо от състезанията, но не влизаха веднага в гълъбарника. След това разбраха какво се очаква от тях, и резултатите им го доказват! Ще продължаваме да се занимаваме с тях много внимателно.

Няма да забравяме, че те все още са едногодишни спортни гълъби и че им трябва време, за да се развият и да придобият опита които им е нужен! Смятаме тази година за период на тренировки – това е времето през което придобиват опит, докато израстват.

Когато едногодишен се справя много добре, с него трябва много да се внимава! Трябва да му се осигурява по една седмица почивка. Щом покаже най-малкия признак на умора, трябва да си почива. Тези, които не следват този съвет много ще съжаляват!

Моля, следвайте и харесайте RacingPigeons.net:
Pin Share
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!